Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 May 2019

#DiscoverEU - brezplačne vozovnice za mlade

DiscoverEU je pobuda Evropske unije, ki mladim daje vozovnice za potovanje po Evropi.

Do prijave so upravičeni tisti, ki so rojeni med vključno 2. julijem 2000 in vključno 1. julijem 2001 in imajo državljanstvo ene od držav članic Evropske unije ob sprejetju odločitve o dodelitvi vozovnic. Pogoj je poročanje o potovanju na socialnih omrežjih kot sta Twitter, Instagram in Facebook z uporabo imena #DiscoverEU, vabljeni pa ste tudi k sodelovanju na natečaju za fotografijo ali video #DiscoverEU.

Prijave potekajo od 2. maja 2019 od 12. ure dalje do 16. maja 2019 do 12. ure (po srednjeevropskem poletnem času). Na tej strani se bo na dan, ko se odprejo prijave, pojavil gumb „Prijava“. Izbrani kandidati bodo lahko z vlakom potovali najmanj en dan in največ 30 dni med 1. avgustom 2019 in 31. januarjem 2020.

Več informacij si preberite tu, spletni portal preko katerega lahko kandidiraš za vozovnice pa je na tej povezavi.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pexels

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46860

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino