Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Nov. 2018

DiscoverEU

Si star_a 18 let ali boš letos dopolnil_a 18 let? Zate imamo dobro novico: osvojiš lahko vozovnico DiscoverEU in se z vrstniki odpraviš na nepozabno potovanje po Evropi! Novi krog prijav se začne že v četrtek, 29. novembra 2018.

Prvi krog pobude DiscoverEU je povezal na tisoče mladih popotnikov, iz česar je nastala prava skupnost mladih iz vse Evrope. Udeleženci so se povezali preko družbenih medijev, skupaj potovali, spoznavali različne kulture, pokušali lokalno hrano in si med seboj tudi pomagali.

Kdo se lahko prijavi in kakšen je postopek?

- Kandidati morajo do 31. decembra 2018 dopolniti 18 let in biti pripravljeni potovati največ 30 dni med 15. aprilom in 31. oktobrom 2019.

- Zainteresirani se lahko prijavijo prek Evropskega mladinskega portala.

- Ocenjevalni odbor bo ocenil prijave in izbral dobitnike.

- Kandidati bodo o rezultatih izbora uradno obveščeni sredi januarja 2019. 

Če želiš izvedeti več o skupnosti in dogodivščinah mladih popotnikov, se pridruži skupini DiscoverEU na Facebooku, ki jo najdeš tukaj.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42779

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino