Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Sep. 2018

Dnevi evropske kulturne dediščine

Leto 2018 je Evropski parlament razglasil za leto kulturne dediščine. Z izbiro letošnje teme, Naša dediščina: kjer preteklost sreča prihodnost, nagovarja k razmisleku o preteklosti za boljšo skupno prihodnost in nas hkrati opozarja, da je kulturna dediščina pomemben in edinstven del naše skupne evropske zgodbe, ki jo moramo ohranjati in razvijati. 

V okviru Dnevov evropske kulturne dediščine in Tedna kulturne dediščine, med 22. septembrom in 6. oktobrom, se bodo v vseh evropskih državah odvili številni kulturni dogodki, posebej namenjeni mladim. Zato preveri pester program dogodkov in se skozi različne dejavnosti podaj na popotovanje spoznavanja, ohranjanja in varovanja kulturne dediščine.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91334

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino