Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Sep. 2018

Dobre prakse v mladinskih centrih

Mladinska mreža MaMa, organizacija, ki združuje 50 mladinskih centrov širom Slovenije, je zaključek projekta MLADIM obeležila z izdajo Zbornika dobrih praks v mladinskih centrih. V publikaciji, ki so jo soustvarjali tudi mladinski centri, so zbrane dobre prakse, ki jih na področju mladinskega dela izvajajo različne organizacije po Sloveniji.

Zbornik predstavlja pomemben prispevek k prepoznavnosti in vidnosti mladinskega dela v lokalnem okolju in na nacionalni ravni, hkrati pa služi kot pomembno orodje, preko katerega se lahko mladinski delavci učite drug od drugega.

Prelistaj zbornik in poišči svojo inspiracijo za nov projekt.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83686

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino