Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 May 2021

Dogodek »Govoriš digitalno?«

Informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra pripravlja karierni sejem in srečanje z gospodarstveniki »Govoriš digitalno?«, ki se bo odvil v okviru prednostne naloge za leto 2021 »Evropa, pripravljena na digitalno dobo«.

Dogodek »Govoriš digitalno?« organizirajo z namenom osveščanja o novih delovnih mestih prihodnosti, ki so povezani z novimi tehnologijami in spodbujajo prehod na digitalizacijo in bo potekal 4.6.2021, ob 11.00, v dvorani Celjskega mladinskega centra in bo razdeljen na dva dela.

V prvem delu se bo odvil karierni sejem, s predstavitvijo novih delovnih mest prihodnosti, povezanih s tehnologijo in digitalizacijo.

V drugem delu dogodka pa bodo zagotovili srečanje s povabljenimi gospodarstveniki, podjetji, ki so primeri dobrih praks prehoda na digitalizacijo oziroma so pionirji na področju novih tehnologij.

Kot gostje se jim bodo pridružili:

  • Rok Matjaž, Printee
  • Matej Žagar, direktor podjetja MIMATEAM d.o.o
  • Miha Pulko, direktor podjetja Signal Monster

Na dogodek vabijo vse mlade, ki si želite izvedeti več o delovnih mestih prihodnosti ter hkrati izkoristiti priložnost druženja z gospodarstveniki.

Na dogodek se je potrebno obvezno predhodno prijaviti do 2.6 junija 2021 preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani www.mc-celje.si, saj je število mest omejeno.

Dogodek delno financira EU.

Za podrobnejše informacije ali morebitne izjave se obrnite na mag. Katja Kolenc, vodja programov, mednarodne koordinacije in projektov, tel št.: +386 31 852 505, e-pošta: katja.kolenc@mc-celje.si

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40818

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino