Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Mar. 2022

Dogodki v okviru zasedanja Komisije OZN za droge (CND)

Letošnje zasedanje OZN za droge (CND - Commission on Narcotic Drugs), ki bo v hibridni obliki potekalo med 14. in 18. marcem 2022, prinaša veliko zanimivih brezplačnih virtualnih dogodkov, med drugimi s področja preventive.

Med drugimi dogodki bo v torek, 15. marca potekal stranski dogodek Early Prevention – Development of a New Paradigm, v četrtek, 17. marca bo potekal dogodek Promoting Evidence-Based Interventions of Civil Society, v petek, 18. marca pa Cannabis new Prevention Policies Between Myths and Facts.

Celoten seznam dogodkov je dostopen na naslednji povezavi, kjer najdete tudi informacije o tem, ali je za specifičen dogodek potrebna prijava.

Vir: Inštitut UtripTrenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13606

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino