Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Apr. 2022

Domijada 20.22 - Maske so padle

Vsi dijaki, ki bivate v dijaških domovih, pa tudi vsi ostali mladi, ki vas domsko življenje zanima, vabljeni na dva dogodka, ki bosta potekala v sklopu Domijade 20.22, in sicer na Virtualno okroglo mizo z gostom Juretom Godlerjem in na zaključno prireditev, kjer bodo ob kulturnem programu podeljene nagrade za najboljše prispevke literarnega, likovnega in fotografskega natečaja ter premierno tudi natečaja za skupinsko inštalacijo.

Letošnja nosilna tema »Maske so padle« je postregla z zanimivimi in ustvarjalnimi prispevki  dijakov, sodelovali pa so tudi v humanitarni akciji znotraj projekta Botrstvo in se družili ob športu. Rezultati letošnje Domijade, že 58-te po vrsti, so odlični.

Okrogla miza z gostom bo potekala v sredo, 13. aprila 2022 ob 17.00 uri, zaključna prireditev dan kasneje ob enakem času. Več informacij pa najdete na https://www.sdds.si/domijada/.

Prisrčno vabljeni!

Vir: Skupnost dijaških domov Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96094

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino