Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Mar. 2022

Doživljajsko igrišče zbira donacije za ukrajinske otroke

Zavod Igrišče Maribor in MKC Maribor na Doživljajskem igrišču organizirata akcijo zbiranja materialne pomoči za ukrajinske otroke, ki so že nastanjeni v Sloveniji.

Pozivajo vse, ki ob pomladanskem pospravljanju v svojih omarah, predalih in pod otroško posteljo najdete uporabna a premajhna oblačila, čevlje lanske sezone, ki so se čudežno skrčili in niso več prav, pa so vseeno še kot novi … in tiste igrače, ki že nekaj časa samevajo v predalih, da jih darujete in s tem polepšate življenje otrokom ukrajinskih družin, ki so se pred vojno zatekli v Slovenijo. Posebej dobrodošle so slikanice, pobarvanke, razna pisala, zvezki in družabne igre.

Donacije lahko oddate vsak torek, četrtek in petek med 13. in 18. uro na Doživljajskem igrišču v Malem betnavskem gozdu.

Zbrane materiale za otroke bodo posredovali dalje družinam in posameznikom v Mariboru, ki so sprejeli družine iz Ukrajine in bodo prevzeli razdeljevanje zbranega.

Vir: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18612

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino