Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Nov. 2020

Druženje s Centrom eksperimentov Maribor na Festivalu Mladi Maribor

V okviru virtualnega Festivala Mladi Maribor, ki poteka med 5. in 27. novembrom 2020, so v Centru eksperimentov Maribor predstavili dejavnosti z dvema kratkima videoma ter zabavnim in sproščenim pogovorom z moderatorjema dogodka.

Mladim so predstavili, kaj nudijo obiskovalcem in kako lahko s Centrom eksperimentov sodelujejo tudi kot prostovoljci. Pogovarjali so se tudi o prihajajočih projektih in s kakšnimi težavami se srečujemo v času epidemije ter kako se prilagajajo.

Nato so se skupaj sprehodili po virtualnem Festivalu znanosti, ki so ga otvorili v sredini oktobra. Skupaj so si ogledali nekaj zanimivih stojnic, slik in videov, hkrati pa še malo pokomentirali in izpostavili nekaj zanimivosti.

Če vas zanima, kaj vse so še povedali in pokazali, si lahko ogledate posnetek prenosa.

Vir: Center eksperimentov Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84238

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino