Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Apr. 2022

@dusozlom

Pod okriljem projekta Najdi.se, ki ga izvajata Zavod VOZIM in Mladinski center Dravinjske doline, se je vzpostavil Instagram profil dusozlom. Na njem je prostor za anonimno izlitje duš mladih. S tem se ozavešča, da nihče v svojem zlomu ni sam_a in da se odpirajo vrata pogovoru o duševnem zdravju. Stigmatizacija tega je namreč ovira, če želimo graditi družbo zdravih odnosov. Za profil dusozlom skrbijo mlade psihologinje, ki zbirajo zgodbe mladih in jih z občutkom delijo. Po želji so na voljo tudi za klepet in podpori pri morebitnem iskanju ustrezne rešitve stiske. Vabljeni_e k sledenju profila.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru JR za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021–2023.

Vir in foto: Zavod VOZIM in MCDD

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29137

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino