Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Sep. 2018

E-zemljevid za mlade

Predstavljamo vam prvi elektronski zemljevid mladinskih organizacij in organizacij za mlade v mladinskem sektorju! Razišči, katere so organizacije v tvoji regiji, kjer lahko aktivno in kreativno preživljaš svoj prosti čas, sklepaš nova poznanstva in se družiš, hkrati pa izkoristiš priložnost za pridobivanje novih izkušenj, znanj in kompetenc, ki jih boš potreboval_a na poti v odraslost in ob vstopu na trg dela.

Katere organizacije v mladinskem sektorju poznamo?

Organizacije v mladinskem sektorju razvrstimo v različne skupine, glede na dejavnosti, ki jih izvajajo za mlade. Vsem organizacijam je skupno, da želijo preko različnih aktivnosti mladim omogočiti lažji in uspešnejši prehod v odraslost. Delimo jih na mladinske svete, nacionalne mladinske organizacije, mladinske centre in druge nevladne organizacije.

V rubriki E-zemljevid izberi svojo organizacijo in se aktiviraj!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71890

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino