Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Dec. 2019

Eko-okoljski krožek v Šentjurju

Prostovoljska Anja Debeljak, diplomantka Visoke šole za varstvo okolja, pod okriljem Mladinskega centra Šentjur, enkrat mesečno izvaja eko-okoljski krožek. Krožek se izvaja v Dijaškem domu Šentjur (Šolski center Šentjur) in je namenjen dijakom, ki v domu stanujejo.

Na krožku se mladi posvečajo temam, kot so segrevanje planeta, vprašanjem o posledicah človekovega delovanja za podnebne spremembe in možnostih, kako odpadkom dodati novo uporabno vrednost. Prvi del posamezne delavnice dijaki spoznavajo teoretični del problematike, v drugem delu pa izdelujejo različne izdelke iz naravnih ali odpadnih materialov.

Fotoutrinke iz delavnic najdete tukaj

Vir in foto: Razvojna agencija Kozjansko, Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10301

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino