Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Mar. 2020

Epeka podpira najšibkejše v času epidemije

Tudi v Združenju EPEKA, so. p., so se odločili, da priskočijo na pomoč tistim, ki zaradi trenutne situacije ne morejo zapustiti svojih domov, da bi odšli po najnujnejših opravkih. V okviru svojega delovanja se bodo trudili še naprej podpirati pripadnike romske skupnosti, ki jim zapuščanje domov v tem trenutku predstavlja težavo in nimajo svojcev, ki bi namesto njih lahko skočili do najbližje trgovine ali lekarne.

Če si tudi ti v takšni situaciji oz. poznaš koga, ki je, jih lahko kontaktiraš na epeka@epeka.si ali na telefonsko številko 030 610 606 in #ostanidoma, oni pa priskočijo na pomoč z najnujnejšimi opravki!

EPEKA vabi vse, ki bi kot posamezniki radi izrazili pripravljenost za prostovoljsko pomoč ljudem v stiski v času epidemije, da jim svojo razpoložljivost javite na zgoraj navedene kontakte.

Zahvaljujejo se sofinancerjem, ki jim omogočajo prilagojeno izvajanje rednih aktivnosti: Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Uradu RS za mladino - Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Mestni občini Maribor.

Vir: Združenje EPEKA

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75312

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino