Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Mar. 2019

Erasmus+ nagrade za prostovoljstvo

Erasmus+ nagrade za prostovoljstvo dajejo mladim, ki prostovoljno delajo v tujini, priložnost, da delijo svoje izkušnje s sovrstniki iz cele Evrope. 

Vse kar morate storiti, če želite sodelovati v tekmovanju je, da posnamete enominutni video o svoji prostovoljski izkušnji in ga objavite na spletni strani organizatorja tekmovanja

Najboljših enajst zgodb bo nagrajenih z 2 Interrail vozovnicama ali počitnicami za dve osebi na eni od 11 lokacij : Barcelona (Španija), Ciper, Dubrovnik in Zadar (Hrvaška), Lizbona (Portugalska), Marsaxlokk (Malta), Palma de Mallorca (Španija), Praga (Češka), Salzburg (Avstrija), Santa Severa (Italija) ali Valencia (Španija). 

Vsi zmagovalci bodo tudi povabljeni, da se udeležijo Evropskega tedna mladih, ki bo 29. in 30. aprila 2019 potekal v Bruslju. 

Rok za oddajo prispevkov: 18. marec 2019 

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Zavod MOVIT
Foto: European youth portal

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64165

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino