Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Oct. 2019

Evo ga! Magnifico

Klub študentov Dravinjske doline (KŠDD) je pripravil svoj prvi velik koncert na prostem. S tem je popestril je dogajanje v sklopu 7. Konjiškega maratona. Obiskovalce in obiskovalke so za začetek na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah ogreli plesni in glasbeni ritmi skupin Avijoni in Take off, ki jih sestavljajo mladi lokalni ustvarjalci. Za vrhunec večera pa je s svojo glasbeno predstavo poskrbel eden in edini Magnifico. Obiskovalci in obiskovalke so tako migale in glasno pele ob njegovih največjih glasbenih hitih. 

»Po enem letu priprav na dogodek smo s ponosom in velikim navdušenjem izpeljali naš prvi veliki koncert na prostem«, so zapisali v KŠDD.

Po uspešni izvedbi svojega prvega velikega dogodka na prostem že snujejo nov podvig v letu 2020. Foto galerija iz dogodka je na voljo tukaj.

Vir: Mladinski center Dravinjske Doline
Foto: M&G pics - KŠDD

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69126

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino