Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Feb. 2019

Evropska akademija o mladinskem delu

Želite izvedeti več o trenutnih trendih in razvoju mladinskega dela v različnih državah v Evropi ali na evropski ravni? Ali pa želite izvedeti več o razvitih novih in inovativnih orodij in metodah v mladinskem delu. Ter sodelovati v razmislekih in razpravah z drugimi udeleženci o novih trendih, inovacijah in razvoju na področju mladinskega dela v različnih evropskih realnostih?

Potem je udeležba na tridnevnem mednarodnem dogodku Evropska akademija o mladinskem delu (EAYW 2019) v Kranjski Gori, 21. – 24. maj 2019, skoraj nujna.

Za sodelovanje se lahko prijavite na Evropskem koledarju usposabljanj in dogodkov.

Rok za prijavo je 17. februar 2019.

Na dogodku bo predstavljenih 36 različnih primerov novosti, od novih orodij za boljše delo pri usposabljanju na področju mladinskega dela, novih metod dela z mladimi, zadnjih raziskav, zanimivih iniciativ lokalnih oblasti, skratka bogata bera, ki bo dala vpogled v sedanje trende razvoja mladinskega dela v Evropi.

Povabljeni gostje, ki bodo predstavili zanimive novosti oziroma nove dosežke, prihajajo iz 19 držav (Avstrija, Bolgarija, Hrvaška, Egipt, Estonija, Finska, Nemčija, Irska, Italija, Litva, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Srbija, Slovenija, Švedska, Turčija in velika Britanija).

Na samem dogodku pa je predvideno sodelovanje več kot 140 udeležencev v različnih vlogah iz še širšega kroga držav, skratka, EAYW 2019 bo tudi odlična priložnost za mreženje, morda tudi z namenom razvoja novih idej, ki bi svojo uresničitev lahko dobile tudi s podporo programa Erasmus+ v okviru možnosti, ki jih ponujajo strateška partnerstva.

Več tukaj!

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28932

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino