Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Aug. 2019

Evropska komisija vabi k podaji mnenja o neformalnem izobraževanju

Evropska komisija je odprla javno posvetovanje, s katerim želi pridobiti mnenja o vrednotenju neformalnega in priložnostnega učenja. Posvetovanje je namenjeno splošni in strokovni javnosti, še posebej pa vsem, ki ste že izkoristili katero od možnosti potrjevanja tako pridobljenih znanj oziroma izkušenj – kako ste prišli do tega, kakšna podpora je bila na voljo, kakšen učinek je to imelo na vašo poklicno pot ali življenje.

Zbrane informacije in stališča javnosti bodo Komisiji in nacionalnim organom pomagali opredeliti načine za izboljšanje priporočila in njegovega izvajanja.

V javnem posvetovanju sodelujete tako, da izpolnite spletni vprašalnik, odprt bo do 30.oktobra 2019

Zaradi transparentnosti pozivajo organizacije, ki sodelujejo v javnih posvetovanjih, da se vpišejo v EU register za preglednost.

Več.

Vir: Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji
Foto: Unsplash

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

54287

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino