Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Dec. 2021

Evropska prestolnica mladih 2025

Evropski mladinski forum z veseljem sporoča, da je razpis za naslov Evropska prestolnica mladih 2025 odprt! Evropska prestolnica mladih je naziv, ki ga podeljuje Evropski mladinski forum in je namenjen krepitvi vloge mladih, spodbujanju sodelovanja mladih in krepitvi evropske identitete. Vsako leto
novo evropsko mesto dobi priložnost, da predstavi svoje inovativne ideje, projekte in dejavnosti, ki si prizadevajo dvigniti glas mladih in v vse vidike mestnega življenja prinesti novo perspektivo mladih. Več o postopku prijave lahko izveste tukaj.

Vir: Evropski mladinski forum

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49171

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino