Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 May 2021

Evropski mladinski dogodek EYE2021

Evropski parlament bo 8. in 9. oktobra 2021 v Strasbourgu organiziral zdaj že tradicionalni Evropski mladinski dogodek EYE2021, na katerega so vabljeni mladi iz vse Evropske unije in tudi širše, da si izmenjajo ideje o prihodnosti Evrope in razpravljajo o njih. Izvedba dogodka bo prilagojena aktualnim zdravstvenim razmeram in preventivnim ukrepom, povezanim s pandemijo covida-19, zato bo njegov format znan predvidoma sredi junija, priprave na dogodek pa že potekajo.

Prijava za finančni prispevek EP za potne in namestitvene stroške

K njej ste vabljene vse skupine, ki si želite aktivno sodelovati na dogodku EYE v Strasbourgu. Prednost pri izboru imajo skupine, ki prihajajo iz podeželja ali odmaknjenih območij oziroma jih sestavljajo predstavniki prikrajšanih družbenih skupin, upoštevan pa bo tudi njihov angažma in specifični vsebinski vidik, ki ga prispevajo k dogodku. Ker je število udeležencev dogodka omejeno, bo štela tudi hitrost prijave. Vsekakor pa pohitite z njo, saj se rok izteče v sredo, 2. junija, ob 23:59.

Več informacij in prijavnice najdete na tej povezavi.

Prijava organizacije aktivnosti na dogodku EYE2021

Če bi s svojo skupino radi neposredno sodelovali v programu dogodka EYE2021 z aktivnostjo, ki je izvirna, interaktivna in spodbuja aktivno udeležbo občinstva, jo prosimo prijavite organizatorjem. Če bo izbrana, bo vaša aktivnost uvrščena v program dogodka, brezplačno pa se jo bodo lahko udeležili vsi udeleženci EYE2021. Predlagatelji najboljših aktivnosti bi lahko prejeli tudi finančni prispevek Evropskega parlamenta za potne in namestitvene stroške.

Pohitite s prijavo, rok zanjo se izteče v sredo, 2. junija, ob 23:59.

Več informacij in prijavnice najdete na tej povezavi.

Vir: Evropski parlament

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67337

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino