Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Nov. 2018

EVS projekti za mlade v Švici

Švicarska veja mednarodne mirovniške organizacije SCI ponuja mladim 6 EVS prostovoljskih projektov.

Projekti so različne narave. Svoje znanje in kompetence lahko nadgradiš na mirovniški organizaciji SCI Švica, priložnost za delo ponujajo tudi pri Schloss Glarisegg, Ecole d’Humanité in drugod. Narava prostovoljskega dela je odvisna glede na gostujočo organizacijo in ti mogoča pridobivanje izkušenj v pisarniškem del v SCI Švici do permakulturnega vrtnarjenja v eko vasi. Več o prostovoljskih projektih najdeš tukaj.

Prijave potekajo preko lokalne veje SCI, v tem primeru je to Voluntariat. Če te je kateri od projektov nagovoril in bi se želel_a podati v katerega od njih in si pridelati mednarodne prostovoljske delovne izkušnje, čimprej piši Sari na programi@zavod-voluntariat.si.

Rok za prijavo na projekte je najmanj 6 mesecev pred pričetkom projekta, tako da pohiti, nekaterim projektom se ta že izteka.

Vir: Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75856

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino