Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 May 2019

Fakulteta za družbene vede išče izvajalce delavnic v mednarodnem projektu MeWe

Na fakulteti za družbene vede iščejo doktorskega študenta, magistriranega psihologa v iskanju zaposlitve ali diplomanta VII. stopnje, ki bi vodil psiho-edukativne delavnice z mladimi v starosti od 15 do 17 let.

Kot prvi bodo v slovenskem prostoru izvajali psiho-edukativno intervencijo, osnovano na terapiji sprejemanja in predanosti, ki se je razvila v okviru t.i. tretjega vala kognitivno-vedenjskih teorij.

Zaželene so (tudi neformalne) izkušnje z vodenjem delavnic ter izpit B kategorije.

Delo bo potekalo 3 mesece v letu 2019 in 3 mesece v letu 2020 v obliki študentskega dela, dela na dopolnilno pogodbo ali kot zaposlitev za določen čas.

Zainteresirani pošljite svoj življenjepis z opisom dosedanjih delovnih izkušenj na tem področju na valentina.hlebec@fdv.uni-lj.si do 1. 6. 2019.

Več o projektu najdete tukaj in tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pexels

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36486

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino