Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Feb. 2021

Februar v Mladinskem centru Velenje

V mesecu februarju Mladinski center Velenje skupaj z mladinskim kulturnim klubom eMCe plac in Šaleškim študentskim klubom, društvi in posamezniki, nadaljuje s programskim ciklom Neki kratkega.
 
Ta četrtek, 11. februarja, Neki paranormalnega s Triiiplom, velenjski raperjem, ki poezijo svoje duše rima na bolne beate že od svojega trinajstega leta, naslednji torek Neki D'shit shit, pogovor z lokalnima ambasadorjema street kulture, raperjema Darjanom Jeličićem – Mrigom in Benjaminom Drinićem – Ghetom.
V torek, 23. 2. pogovor Neki za boljšo prihodnost z Mladinsko aktivistično organizacijo, gibanjem, ki je nastalo zaradi nezaupanja v vladajočo politiko in želje po povezanosti mladih s podobnim mišljenjem in podobnimi cilji, ob koncu meseca pa še Nekaj zdravilnega s Shamanika Kreativa, ki jo sestavljajo glasbeniki iz različnih vetrov. Igrajo in prepevajo slovensko ljudsko glasbo z njenim izročilom, glasbo domorodnih ljudstev iz celotnega planeta, ter t.i. direkten prenos univerzalne glasbe, ki se zgodi spontano je prečudovit in neponovljiv. Pesmi in mantre so zdravilne hvalnice Naravi in celotnemu stvarstvu, tokrat jih bosta izvajala Žiga Hun Caban in Žiga Miklavc.
Vir: Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

79185

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino