Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Feb. 2021

FEBRUARSKO CMK-arjenje

Medtem ko koprski in markovški prostori Centra mladih Koper dobivajo vzdrževalne pozornosti in nove umetniške podobe, se na spletišču naprej odvijajo dogodki in delavnice. Tudi v mesecu februarju bo poskrbljeno za vsaj dva dogodka na teden, ki bosta mladim omogočala tako pasivno kot aktivno udejstvovanje.

1.februarja se je na Facebooku odvila še zadnja kuharska delavnica, na kateri sta Enis Beganović in Marko Šinkovec predstavila njihov recept za tiramisu. Sicer pa drugi mesec leta prinaša novosti.

Prva novost je »Medpogled«. Gre za novo serijo intervjujev z glasbeniki, ki bo služila kot nadomestek koncertov. V tem mesecu se bo odvila na kulturni dan, 8. 2. ter 24. 2. 2021 ob 20h (Facebook). Pogovarjali se bodo z Aljažem Novakom (Malorshiga) in Danijelom Bogatajem (Fed Horses, Jakob Kobal, ...).

Prav tako se bo zgodila tudi multimedijska delavnica, ki nosi zgovoren naslov »Od ilustracije do animacije«. Slednja se bo odvila v dveh delih, in sicer 3. 2. ter 10. 2. 2021 ob 19h, na spletni platformi Zoom.

17. 2. ob 18h štarta prva literarna delavnica, na kateri se bodo udeleženci naučili, kako napisati pesem. Delavnica bo potekala preko spletne platforme Zoom.

Preko spletne platforme Zoom pa se bo odvila tudi prva spiritualna delavnica, »Uvod v Spiritualčka«, ki bo poskrbela za meditativne tehnike udeležencev.

In ker na primorskem zelo radi potujejo tudi od doma, vas bo Mirjana Topič (Mirči potuje) preko Facebook »pretoka« popeljala v Južno Španijo in Andaluzijo, pri čemer bo predstavila ne samo, kako se tam potuje in kaj doživi, temveč tudi kako tam delati oz. se zaposliti. Vzletijo 19. 2. 2021 ob 21h.

Več informacij najdete tukaj

Vir: Center mladih Koper

 

 

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18044

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino