Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Aug. 2021

Fertik 2021 - festival mladih v Rogaški Slatini

Društvo AMS - Aktivna mladina slatnska in Mladinski svet Občine Rogaška Slatina vabita na drugi Festival mladih v Rogaški Slatini - Fertik 2021!

Slatinska mladina je v zadnjih mesecih sestavila atraktiven program, ki ga ne bi bilo moč izvesti brez podpore Občine Rogaška Slatina in Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja. Festival bo potekal med 26. in 28. 8. 2021 na smučišču pod Janino, razen koncertov pa bo seveda na voljo tudi pester spremljevalni program, v katerem se najde nekaj za vsakogar.

V četrtek ob 14. uri bo festival otvorila likovna kolonija pod mentorstvom Nike Strašek - Niikartes. Sledil bo slackline s člani Plezalnega kluba Rogaška Slatina, ob sončnem zahodu pa še filmski večer s filmi Luksuz produkcije, med njimi bodo premierno predvajani tudi filmi, nastali na poletni filmski šoli(16. - 18. 8. 2021). V petek ob 17. uri bo na meniju kulinarična delavnica z Malo kuhno, v soboto pa začnemo že opoldne, ko se bomo srečali na izmenjevalnici - art sejmu. Popoldne se bomo bunili na javni tribuni mladih z naslovom Kdo se (3)buni?, kjer ponovno gostimo Mladinski svet Slovenije.

V petek in soboto zvečer nas bodo pod Janino zabavali bistriški Dunraven in DJ Redhedii, jugonostalgične Tetkine radosti ter velenjska ambasadorja street kulture Mrigo & Ghet. Največ publike pa bodo gotovo pritegnili vsem znani Primorci iz zasedbe Zmelkoow, ki so v dobrega četrt stoletja obstoja nanizali že vrsto evergrinov, poskočnic in celo balad.

Vir: Društvo AMS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44228

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino