Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Apr. 2019

Festival koroških ustvarjalcev "Koroška, kdo si?"

Koroški mladinski kulturni center Kompleks je v aprilu skupaj s številnimi soorganizatorji izpeljal festival “Koroška, kdo si?” namen katerega je promocija Koroške kot regije potenciala in priložnosti.

Od 4. do 23. aprila se je odvilo 18 dogodkov na 7 različnih lokacijah, zajeli pa so številna področja kot so umetnost, podjetništvo, kulinariko in turizem. Odvile so se delavnice lutkovne animacije, plesno gibalna delavnica, razstava slik ter risb, punk koncert, študijska tura po Koroški, okrogla miza na temo podjetništva, predstavitev filma, multimedijski dogodek ob izidu animiranega filma Pudlovka,  Koroški večer, koncert Milan Kamnik Banda, predstavitev spletnega portala 90’s, predpremiera plesne grozljivke Navzgor, okrogla miza na temo turizma, branje nove pesniške zbirke Anje Golob, koncert Andreja Ofaka in Oskarja Kolarja, stand-up komedija ter literarni večer ob noči knjige.

Posebnost festivala je gostovanje izključno koroških ustvarjalcev. Pestrost dogajanja in gostujoče ustvarjalce pa najdete na tukaj.

 Vir in foto: Koroški mladinski kulturni center Kompleks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96715

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino