Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Aug. 2022

Festival ljubiteljskega igranega filma #FLIF

Festival ljubiteljskega igranega filma #FLIF bo letos potekal že petič, in sicer 17. septembra 2022 v Tržiču. Organizatorji #FLIF festivala, skupina Avantura (KD sv. Janeza Krstnika Kovor), ga že peto leto pripravljajo zato, ker vedo koliko truda in ljubezni je vloženega v nastanek ljubiteljskega filma. Poleg tega se zavedajo, da je možnosti za predvajanje ljubiteljskega filma izven spletnega okolja zelo malo.

 

Na Festival ljubiteljskega igranega filma se lahko brezplačno prijavijo vsi, ki so starejši od 14 let in so ali bodo posneli avtorski igrani film. Prijavijo se lahko posamezniki ali skupine. Prijave zbirajo le do 15. avgusta 2022, prek povezave. Izbrani filmi bodo predvajani na platnu.

 

Izkusi užitek predvajanja tvojega filma na filmskem festivalu in se poteguj za nagrade.

 

Več informacij najdeš na njihovi spletni strani oziroma prek e-maila na: festival.flif@gmail.com

 

 

Vir: Festival ljubiteljskega filma

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55367

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino