Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jun. 2019

Festival Mladi levi išče prostovoljce

Prostovoljci so nepogrešljivi del festivala Mladi levi, tako zaradi pomoči pri uresničenju programa, kot tudi zaradi njihove predanosti festivalu.

Mednarodni festival Mladi levi je eden najvidnejših letnih dogodkov zavoda Bunker, ki  vsak konec poletja v Ljubljano pripelje najaktualnejše odrske ustvarjalce z vseh koncev sveta. Zaznamuje ga zahteven umetniški profil sodobnega progresivnega gledališča, še posebno pa je znan po odkrivanju novih talentov. Festival je prepoznaven po svojem ustvarjalnem in živahnem vzdušju, radovedni publiki in družabnosti.

Mladi levi tudi letos vabijo k sodelovanju mlade in manj mlade vseh profilov, veščin in znanj, največ pomoči bodo potrebovali med festivalom (od 22. avgusta do 1. septembra), veseli pa je bodo tudi pred in po festivalu. Letos bodo kar 100 prostovoljcev potrebovali za sodelovanje v eni izmed predstav.

Če se jim želite pridružiti, pišite na katarina.slukan@bunker.si ali pokličite na 041 638 506.

Če pa bi rad_a obiskal_a festival, lahko že sedaj pregledaš letošnji program.

Vir in foto: Mladi levi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44315

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino