Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 May 2019

Festival Vizija - festival mladinske kulture

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti organizira Festival Vizije - Festival mladinske kulture. Namenjen je mladinskim gledališkim lutkovnim in rock skupinam ter likovnim ustvarjalcem. Festival je prikaz celotnega delovanja mladinske ljubiteljske gledališke dejavnosti, na njem sodelujejo gledališke skupine vseh oblik in zvrsti, tako v tekmovalnem kot v spremljevalnem programu festivala.

Letošnje Vizije potekajo na prizoriščih v Novi Gorici, od 17. do 19. maja, sestavlja ga več sklopov:

  • gledališke predstave,
  • lutkovne predstave,
  • Žive besede – predstave ugledališčene besede,
  • Rock vizije ter
  • Foto vizije

Med drugim si lahko ogledate gledališke predstave v gimnazijski produkciji, ljubiteljskih gledališč (gledališče Glej), fotografsko razstavo izbranih avtorjev na temo "Spomini", izbor najboljših mladinskih rock skupin, ki bo potekal v novogoriški Mostovni.

Festival se bo zaključil s podelitvijo nagrad Vizionarji - nagrade bodo prejeli zmagovalci državnega izbora tekmovalnega dela festivala. 

Program dogodkov je dostopen tukaj, predstavitev nastopajočih in žirije najdete tu. Vabljeni!

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Festival Vizija 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46121

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino