Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Jan. 2021

Film in ti

Pekarna Magdalenske mreže v okviru konzorcija »Film v Mariboru« skupaj z zavodom Mars Maribor, Društvom za razvoj filmske kulture, Film Factory in društvom Mitra, društvom za razvoj avdiovizualne kulture in medkulturnega dialoga, raziskuje mesto filma v življenju mladih.

Menijo, da je film izjemno umetniško področje, ki je najbolj razširjeno od vseh zvrsti umetnosti, s spletno anekto pa želijo pridobiti odgovore, ki jim bodo pomagali pripraviti in izboljšati programe neformalnega izobraževanja na področju filma in animacije.

Reševanje ankete vam bo vzelo le nekaj minut, spodbudilo pa vas bo k premisleku o tem, koliko in kje gledate filme ali serije, na kak način izbirate vsebine, če o videnem kasneje raziskujete, kaj so vaši kriteriji za ocenjevanje  in ustvarjanje mnenja ter kakšne so vaše navade obiskovanja kina ter želje po dodatnih izobraževalnih programih.

Zelo bodo vesele_i vaših odgovorov, podate jih lahko v spletni anketi na tej povezavi.

Vir: Pekarna Magdalenske mreže

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62519

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino