Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jul. 2019

Filmski tabor Mad about film 2019

Pri zavodu Vizo v sklopu svojega mladinskega programa Mad About Film že četrto leto organizirajo filmski tabor v Beli krajini. Tabor, namenjen mladim med 15 in 19 let, bo potekal od 7. do 13. avgusta 2019 v Gorenjih Radencih. V osrčju reke Kolpe boste nastanjeni v počitniškem domu CŠOD Radenci
Organizatorji pravijo, da ne gre za klasičen filmski tabor, saj mentorji z mladimi filme gledajo in se veliko pogovarjajo o vseh vrednostih in bogastvu filmske umetnosti. Seveda imajo tudi filmske in drugačno-ustvarjalne delavnice, dopoldneve pa preživijo ob in v reki Kolpi.
V sklopu tabora vsako leto pripravijo mini filmski festival, kamor povabijo filmske goste, se z njimi družijo, z amlade pa bodo pripravili tudi filmske delavnice.
Letošnja gosta sta režiserka Urrša Menart, zadnja dobitnica nagrade Vesna za najboljši slovenski film leta 2018 in prva ženska, ki je prejela to nagrado pri nas, in igralec Voranc Boh, ki se je proslavil v filmu Razredni sovražnik režiserja Roka Bička, danes pa se posveča tudi lutkam, petju in televiziji.
Vse o taboru in prijavo najdete tukaj.
Vir in foto: Zavod Vizo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83085

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino