Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Jan. 2020

Fotografska razstava Pogled 2018 gostuje v Celjskem mladinskem centru

Fotografska razstava Pogled 2018 je plod mladinskega fotografskega natečaja, ki ga je v letu 2018 organiziral Center za mlade Domžale, letos pa je našla svoje mesto tudi v Celjskem mladinskem centru. 

Zbirka zajema kar 72 fotografij, katerih teme so bile Na glavo, Arhitektura in Prosta tema, v črno-beli ali barvni tehniki. Na natečaju so lahko sodelovali mladi fotografi in njihovi mentorji ter ostali profesionalni in amaterski fotografi, teh je bilo kar 268 s skupno 1.923 fotografijami. Žirija ni imela lahkega dela, saj so za odločitev o najboljših fotografijah potrebovali skupno kar 52 ur. Žirijo so sestavljale: Meta Krese – fotografinja in novinarka, predstojnica oddelka za fotografijo in višja predavateljica na Visoki šoli za storitveCherie Plausteiner – diplomirana fotografinja (Visoka šola za storitve) in absolventka magistrskega študija na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje ter Živa Kaliman – akademska slikarka (Akademija za likovno umetnost in oblikovanje).

Fotografska razstava bo na ogled v Celjskem mladinskem centru vse do konca meseca januarja. Vabljeni!

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24019

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino