Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Aug. 2019

Fotografski natečaj Popotniškega združenja Slovenije

Popotniško združenje Slovenije je objavilo fotografski natečaj, v katerem se lahko mladi preizkusite v znanju fotografije. Vsi, ki še nimate majice Popotniškega združenja Slovenije jo lahko ob simbolični donaciji vsaj 5 EUR pridobite v svoji številki in posnamete odštekano fotografijo, s katero boste sodelovali na natečaju, ki je odprt do konca leta.

Zanimive nagrade tokrat prispeva podjetje MyPostcard. Najboljše ocenjena fotografija bo nagrajena z dobropisom v višini 100 eur, druga s 50 eur in tretja s 25 eur. Dobropis lahko koristite v aplikaciji MyPostcard, kjer lahko uredite personalizirano razglednico ali voščilnico z osebnim sporočilo. Za tisk in pošiljanje do naslovnika bo poskrbelo podjetje MyPostcard.

Vse o fotografskem natečaju lahko preberete na spletni strani, kjer najdete tudi druge pomembne informacije povezane z mobilnostjo mladih in mladinskim popotništvom.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13531

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino