Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 May 2020

Fotografski natečaj "Prebujanje"

Center mladih Koper vabi k sodelovanju na spletni natečaj v petih kategorijah: fotografija, video, glasba, literatura in likovna umetnost. Prijavite se lahko prav vsi, ki radi fotografirate digitalno, analogno, telefonsko ali kako drugače.

Pravila so zelo enostavna:

  • fotografija, ki jo pošljete, mora biti avtorska (pošljete samo eno fotografijo)
  • tema fotografije je "Prebujanje"

Vaše fotografske izdelke zbirajo do 18. 5. 2020 na naslov jasa.hedzet@cmk.si. Prejete fotografije bodo v obliki foto albuma objavili na njihovi facebook strani, kjer bo občinstvo lahko najboljšo fotografijo všečkalo in s tem glasovalo, zmaga tista fotografija, ki prejme največ všečkov. Fotografije bodo objavljene 19. 5. 2020, všečkali boste lahko do 25. 5. 2020.

Prvi trije zmagovalci prejmejo praktične nagrade!

1. nagrada: bluetooth zvočnik
2. nagrada: CMK rokovnik
3. nagrada: CMK nahrbtnik

Vir in foto: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90266

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino