Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Nov. 2018

Fotonatečaj Pogled 2018

V Centru za mlade Domžale so zaključili z mladinskim fotografskim natečajem Poglej 20918, v katerem so lahko sodelovali mladi in njihovi mentorji ter ostali profesionalni in amaterski fotografi, je končan.

Fotonatečaj se lahko letos pohvali z rekordno udeležbo. Sodelovalo je kar 268 avtorjev s skupno 1923 fotografijami. Rezultate si lahko ogledate na spletni strani Centra za mlade Domžale, skupaj z galerijo najboljših fotografij. V živo si jih boste lahko ogledali v prostorih Centra za mlade Domžale (Ljubljanska cesta 58, Domžale). Otvoritvena slovesnost s podelitvijo nagrad bo potekala v KD Franca Bernika v torek, 4. decembra, od 18. ure dalje. Vabljeni!

Več

Vir: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

63156

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino