Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 May 2021

FOTOVIZIJE 2021: Ravnotežje

Natečaj za mlade fotografe od 14. do 26. leta

V tem nenavadnem času skušamo loviti RAVNOTEŽJE na marsikaterem področju, zlasti so/ste pred številne izzive postavljeni mladi. A verjamejo v kreativnost, ki premaguje težave, zato vas Javni sklad RS za kulturne dejavnosti vabi k sodelovanju na foto natečaj za foto zgodbo na temo RAVNOTEŽJE.

Najboljše fotografske serije bodo natisnili in predstavili na razstavah v Kopru, Izoli in Novi Gorici, izšel bo tudi katalog. Podelili bodo nagrado Fotovizionar ter posebno priznanje mentorju. Vsi sodelujoči prejmejo potrdilo o sodelovanju in praktično darilce.

Več informacij o natečaju in e-prijavnico najdete tukaj

Prijave sprejemajo  do 10. junija 2021!

Vir: Javni sklad RS za kulturne dejavnosti

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

95288

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino