Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Nov. 2018

Goli oder

Od torka, 20. novembra, pa vse do nedelje, 25. novembra, se bo v Stari mestni elektrarni Ljubljana, v Menzi pri koritu na Metelkovi in v Prešernovem gledališču Kranj odvijal 14. Goli oder, mednarodni festival improvizacijskega gledališča.

V šestih dneh si lahko mladi ljubitelji improvizacijskega gledališča ogledate osem predstav, ki jih bodo ustvarjali vrhunski performerji iz šestih držav sveta. 

Tema letošnjega festivala je stik - stik med performerji, stik med opazujočimi in nastopajočimi ali preprosto stik med življenji, ki so jih do te točke v času in prostoru izoblikovale različne zgodovinske, družbene in osebne preteklosti.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62578

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino