Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Feb. 2020

Želiš pomagati brezdomnim živalim?

Imaš rad/a živali in želiš narediti kaj dobrega zase, kaj, kar je v tvoji moči in za to potrebuješ le odločenost in zagon, da to storiš? Odpira se ti super priložnost za 7-mesečno udeležbo v programu Evropske solidarnostne enote v Moldaviji!

Moldavija se sooča s precejšnjim številom brezdomnih psov in drugih živali in zavetišča in organizacije se trudijo, da jim omogočijo boljše življenje ter pri ljudeh vzbuditi čut zanje, jih ozavestiti glede problematike zavrženih živali in spodbuditi k odgovornemu ravnanju z ljubljenčki. Izziv je precej velik in potrebujejo pomoč. Delo bo potekalo pri nevladni organizaciji ALGA (Association for the Protection of Homeless Animals), ki se ukvarja s pomočjo brezdomnim živalim

Si za? Odprto je mesto za nadebudnega prostovoljca/ko, ki jim bo pomagal pri vsakodnevnih opravilih in drugem delovanju. Seveda se ti odpira dragocena priložnost, da se naučiš mnogo novega, deliš svoje znanje in izkušnje ter prineseš kaj koristnega v svoj kraj. Pričetek dela je po dogovoru, od februarja ali marca 2020 do avgusta oziroma septembra 2020.

Prijavi se čim prej, rok za prijavo so podaljšali do ponedeljka, 10.2.2020. Svoj CV in motivacijsko pismo pošlji na programi@zavod-voluntariat.si.

Vse potrebne informacije najdeš na tej povezavi.

Vir: Voluntariat
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14882

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino