Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Aug. 2021

Hamo in Rudi Bučar - Mlada Zagorska noč

Le nekaj je teh neponovljivih koncertov v Sloveniji. Dvojec brez krmarja. Glasbena poslastica z dvema izjemnima glasbenikoma.

Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar sta edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Na koncertnem doživetju bosta igrala kitari in pela ves večer, ob tem pa ustvarila vzdušje, ki bo trajalo, tudi po koncu koncerta.

Pripravite se na edinstven akustičen koncertni večer, kjer vas Hamo in Rudi popeljeta na nepozabno glasbeno potovanje. Povabite prijatelje, s katerimi se že dolgo niste družili. Uživali boste ob odlični interpretaciji skladb obeh protagonistov, Hamotovih iskrečih pripombah in Rudijevih “kratkih” štorijah. Nikoli ne veste, kdaj se boste spet dobili.

Koncert bo v petek 13. 8. 2021 ob 21.00 na igrišču Proletarec, pred Mladinskim centrom Zagorje ob Savi.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji na Eventimovih prodajnih mestih ( 15€ ) ali uro pred koncertom na vhodu v prizorišče (18€).

Časovnica koncerta:

20.00 – Prodaja kart

20.30 – Vstop na prizorišče

21.00 – Pričetek koncerta

Obiskovalcem svetujejo, da pridejo na prizorišče dovolj zgodaj!

Spletni nakup vstopnic

Kapaciteta prireditve oziroma sedišč je omejena.

Skladno z Odlokom o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v RS se lahko javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu 19 (PCT pogoj). Od 26. 7. 2021 smo izvajalci storitev dolžni preverjati izpolnjevanje pogojev PCT na podlagi dokazil, ki jih obiskovalci oz. gosti predložijo v tiskani ali elektronski obliki. Dokazila niso potrebna za mlajše od 15 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki.

Upoštevajte priporočila NIJZ & navodila organizatorja ter se družite varno.

Vabljeni na nepozaben večer!

Vir: MC ZoS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42087

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino