Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 May 2020

Hostel Pekarna odpira svoja vrata in vabi heroje pandemije

Po začasnem zaprtju zaradi izrednih protipandemskih ukrepov se v petek, 5. 6. 2020, ponovno odpirajo vrata Hostla Pekarna in hkrati pričenja prav posebna akcija popustov, s katero se želijo zahvaliti vsem, ki so med pandemijo skrbeli za vse nas!

S sproščanjem izrednih ukrepov se zaključuje tudi sodelovanje Hostla Pekarna z UKC Maribor. Na pobudo Mestne občine Maribor in Univerzitetnega kliničnega centra Maribor je hostel v preteklih tednih omogočali bolnišničnem osebju UKC nemoteno bivanje v času trajanja epidemije. V hostlu je tako od druge polovice marca do druge polovice maja nočilo tudi do 20 oseb na dan, ki so bili zaradi narave dela na intenzivnem oddelku izolirani od ostalega osebja in tudi od svojih družin.

V zahvalo trudu, pogumu, odrekanju in vzdržljivosti herojev pandemije COVID-19 v Hostlu Pekarna ponujajo prav posebno akcijo: 25 % popust za vse družine, v katerih je vsaj en član družine delal v času epidemije na svojem delovnem mestu.

Akcija velja za vse, ki so bili v času epidemije pravi heroji, torej zdravstveno osebje, policisti, zaposleni v trgovinah, lekarnah, čistilke, komunalni delavci,… Popust velja za povpraševanja poslana izključno po elektronski pošti hostelpekarna@mkc.si v mesecu maju in za bivanje do vključno 15. 7. 2020. 

Rezervacije so že odprte za vse nočitve od 5. 6. 2020 dalje na:

Vir: Mladinski kulturni center Maribor 
Foto: Kristijan Robič, arhiv Hostel Pekarna

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16809

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino