Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Nov. 2019

Humus in marmelada, predavanje o Palestini

V prostorih Pekarne Magdalenske mreže je potekal dogodek, del Kulturne ambasade Palestina, ki sicer poteka v Ljubljani v okviru organizacije Gibanje za pravice Palestincev. Predavanje so izvedle_i mlade_i Palestinke_ci, ki so bile_i del mladinske izmenjave "Humus in marmelada", kjer skupaj z mladimi slovenkami_ci spoznavajo kulturo, navade in posebnosti obeh dežel.

Predstavile_i so življenje današnje mladine v okupirani Palestini in kako se borijo za boljšo prihodnost, pa tudi kako sta se umetnost in kultura v zadnjih 90. letih spreminjali v Palestini. Po predavanju se je razvila plodna diskusija, v katero so se vključile_i vse_i udeležene_i. Na koncu so se vse_i skupaj še neformalno podružile_i ob dobrotah g. Hishama in Mr. Falafla.

Vir in foto: Pekarna Magdalenske mreže

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62073

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino