Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Apr. 2019

i-Portunus: podpora za individualno mobilnost

Med aprilom in septembrom 2019 bo Goethe-Institut s partnerji objavil tri pozive za financiranje individualne mobilnosti umetnikov in kulturnih delavcev vseh starosti, narodnosti, izobrazbe in izkušenj iz držav, ki sodelujejo v programu Ustvarjalna Evropa. Pilotni projekt se bo osredotočil na dva sektorja: uprizoritvene in vizualne umetnosti. Do septembra bo podeljenih 500 podpor za individualno mobilnost.

Gre za prvo tovrstno pobudo, s pomočjo katere želi Evropska komisija vzpostaviti posebno shemo za sofinanciranje individualne mobilnosti umetnikov in kulturnih delavcev, da bodo lahko izkoristili kratkotrajne in fleksibilne čezmejne priložnosti na področju mednarodnega sodelovanja, poiskali navdih ter izkoristili ali prispevali k oblikovanju raznolikega evropskega kulturnega ekosistema.

Dodatne informacije bodo na voljo po 15. aprilu 2019 tukaj.

Kontaktna oseba: eva.blaute.extern(at)goethe.de.

Vir: Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84522

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino