Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Aug. 2019

Imaš pogum za SpeakUp 2020?

Zavod Ypsilon že sedem let preko dogodkov SpeakUp! deli zgodbe, ki  navdihujejo, življenjske poti, ki kažejo rast in hrabrost, iščejo modrosti, ki omogočajo, da iz dneva v dan rastemo. Namen dogodkov je motivirati vse generacije z uspešnimi zgodbami posameznikov, ki so si upali stopiti iz okvirov vsakdana in so segli po svojih sanjah.

Dogodek vsako leto nosi osrednjo temo, ki združuje govornike in govornice iz različnih področij. Tematsko se dotika tem osebne rasti in profesionalnega razvoja, uspeha in vključevanja vseh v družbo enakih možnosti.

Sedmi dogodek SpeakUp! 2020 želijo obogatiti z življenjsko zgodbo izjemnega posameznika, katerega zgodbe ne poznamo niti sami! Iščejo zgodbo posameznika, ki je na svoji življenjski poti izkazal izjemno hrabrost, prestopil cone udobja in tako izkazal svoj pogum. Zato vas izzivajo, da si drznete pokazati svoj pogum širši javnosti!

Kaj je pogum zate? Kako ga izkažeš? Kakšne modrosti je življenje naučilo tebe? Deli svojo zgodbo in se poteguj za mesto govornika na dogodku SpeakUp! 2020: Zaupaj v svoj pogum!

Zakaj? 

  • priložnost, da predstaviš svojo zgodbo in preko nje navdihneš več kot 400 posameznikov,
  • profesionalen trening javnega nastopanja,
  • odlična promocijska in mreženjska priložnost,
  • za obogatitev življenjepisa, ki te bo sigurno izpostavila potencialnim delodajalcem,
  • za dokaz samemu sebi, da zmoreš,
  • praktična nagrada,
  • pridružil se boš družbi skupini izjemnih posameznikov, ki so na dogodku SpeakUp! nastopili v prejšnjih letih (Carl Honore, Dejan Zavec, Aljoša Bagola …).

Kako? 

Prijaviš se lahko preko tega obrazca. Prijave so odprte do polnoči 8. 9. 2019! Najbolj navdihujoči posamezniki bodo povabljeni k sodelovanju v končnem izboru, kjer se boste strokovni komisiji s svojo zgodbo predstavili v živo. 

Sprejmeš izziv? Klikni sem!

Vir in foto: Zavod Ypsilon

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91629

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino