Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Sep. 2021

Ime mu je Borc

Mladi zmaji so težko pričakovali prvi šolski dan. Z njim je prišel poseben dan, za katerega so ustvarjali, se potili, delali vse letošnje poletje. Da so tokratne počitnice uporabili za prenovo odsluženega avtobusa v skupnostni center v Kašlju, najbrž že veste. Da pa so avtobusu – ki se je v tem času preoblekel v prekrasno vijolično barvo – s prvim šolskim dnem skupaj s prebivalci, obiskovalci, gosti in nastopajočimi našli in izbrali ime, pa je še precej sveža novica. In ker je srečanje v soseski potekalo ob beatih in freestylanju ekipe Studio UHO

Hvala vsem, ki ste soustvarili ta dogodek v soseski na Cesti španskih borcev v Kašlju. Borc vas pričakuje prav tam. Do nadaljnjega vsak ponedeljek in petek. Vas zanima souporaba prostora? Iščete prostor za delavnice, izobraževanje, ustvarjanje v Ljubljani?

Program v Borcu je zasnovan na treh vsebinskih stebrih:

 • Hrana in druženje
 • Kultura in zabava
 • Učna pomoč in znanje
 • Se vidite v katerem izmed njih? Stopite z nami v stik na e-naslov: majamgaspersic@mladizmaji.si. Organizacije in posamezniki, ki vas zanima ta poseben prostor, za vas imamo tudi nekaj finančne podpore kot zagonsko pomoč pri notranji opremi.

  In to še ni vse, kar se dogaja v Kašlju. Še to jesen Mestna občina Ljubljana načrtuje v soseski na Cesti španskih borcev otvoritev prenovljene soseske z novo cesto , ki si jo ob obisku Borca lahko ogledate že danes. 

  Vir: Javni zavod Mladi zmaji

  Trenutno ni komentarjev...

  Komentirajte

  55512

  Omejitev znakov 740

  O portalu mlad.si             

  Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
  Kontakt:
  Urad RS za mladino
  Masarykova 16, 1000 Ljubljana
  T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
  Urad RS za mladino