Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Dec. 2019

Inovativne metode kariernega dela z mladimi

V sklopu kariernega tedna bodo 9. 1. 2020 ob 10.00 uri organizacije mladinskega sektorja, članice Mreže za karierni razvoj - KROJ, pedagoškim delavcem predstavljale inovativne metode kariernega dela z mladimi, ki jih izvajajo v svojih organizacijah. Dogodek se bo odvijal v Mestni hiši v Ljubljani

Predstavljene bodo sledeče aktivnosti:

Dogodek bo potekal tako, da bodo najprej predstavljene dobre prakse in dijaki, ki so sodelovali v njih, drugi del bo namnejen delu po omizjih z namenom oblikovati priporočila, kako bi lahko šole in mladinske organizacije še bolje sodelovale na tem področju.

Imeli boste možnost spoznati izvajalce kariernih aktivnosti in jih povabiti k sodelovanju ali pa dobiti dodatne ideje, kako je lahko karierno svetovanje mladim tako za vas, kakor tudi zanje še bolj zanimivo.

Vabljeni vsi pedagoški in mladinski delavci, tudi, če vaše delo ni neposredno povezano s kariernim svetovanjem.
Prijave sprejemajo do konca decembra, oz do zapolnitve 30 prostih mest TUKAJ.

Vir in foto: Mreža KROJ

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15976

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino