Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 May 2019

Pridruži se letovanju na Debelem rtiču

Zavod za izobraževanje Koper UMMI vabi vse zainteresirane za mladinsko delo v Mladinsko zdravilišče in letovišče Debeli rtič v juliju in avgustu 2019.

Zavod za izobraževanje Koper UMMI združuje različne strokovnjake in ustvarjalce s področja umetnosti in naravoslovja. Ministrstvo za šolstvo in šport je zavodu podelil status organizacije za mlade, ki deluje v javnem interesu v mladinskem sektorju. Vključeni so v Evropsko točko za nadarjene preko Centra za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti- CRSN in mlade uvajajo v ustvarjalno in raziskovalno področje s ciljem, da svoje znanje tudi usmerijo v samostojne aktivnosti in sicer s ciljem “da v družbi znanj znanje ne bo mrtvo”. Pri tem stremijo k pridobivanju socialnih in državljanskih kompetenc z medgeneracijsko in strokovno povezavo. Ob tem je nujna povezava z okoljem in integracija z različnimi strokami.

V času dela imajo mladi mentorji v MZL prenočišče in prehrano brezplačno. Ko mladi mentorji ne izvajajo svojih delavnic, so prosti.

Kako lahko sodelujete?

Svojo delavnico strnite v kratko vsebino in jo skupaj s prijavnico pošljite koordinatorjem na MZL Debeli rtič na naslov marija_ksenija@t-2.net.

Vse prijavljene bodo v juniju 2019 povabili na posvet v MZL na Debeli rtič, kjer se bodo podrobneje pogovorili o vsebini delavnice, načinu dela, plačila in terminu izvajanja delavnice.

V lanskem letu so v projektu Martinček ponudili 12 različnih vsebin, med počitnicami v juliju in avgustu se je zvrstilo 12 mentorjev v 152 delavnicah, ki so pritegnile tudi 52 vzgojiteljev Mladinskega zdravilišča in letovišča. V te delavnice se je vključilo približno 1300 otrok. 

Več o projektu Martinček in prijavnico dobite tukaj.

Vir in foto: UMMI, Zavod za izobraževanje Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

54735

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino