Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Dec. 2018

IV. decembrski sejem ilustracije

Z letošnjim sejmom ilustracije so četrto leto zapored na ogled in v nakup ilustracije najvidnejših domačih avtoric in avtorjev. Z umeščenostjo sejma v praznični mesec tudi opominjamo, da je ilustracija sijajno darilo, ki se v različnih barvah oblikah in formatih lepo poda različnim prostorom in priložnostim.

Na 84 kvadratnih metrih galerije so razstavljena dela 28 ilustratork in ilustratorjev, tako starejše kot mlajše generacije. Sejem bo trajal 29 dni, dopolnil pa ga bo sejemski program: sejemska sobota z avtorji in nedeljski program za otroke.

Mladi, "pridite pozdravit izjemno domačo ustvarjalnost, morda je nekaj odnesete domov!".

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29619

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino