Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jan. 2020

Iz prostovoljca v "strokovoljca"

Pomemben del Društva Center za pomoč mladim so prostovoljci, ki jim želijo poleg pridobivanja strokovnega znanja omogočiti tudi nabiranje praktičnih izkušenj. Na njihovem zaključnem srečanju so zato združili oboje. Prvi del so namenili interviziji izvedenih jesenskih programov in dejavnosti, drugi del pa druženju in povezovanju, saj dajejo velik pomen prijateljstvu in povezovanju tako med zaposlenimi, kot tudi med prostovoljci. Skozi vsa leta so se prostovoljci močno povezali, stkali trdne vezi in ohranili prijateljstva. 

Ekipa se je tokrat s pomočjo različnih timskih in družabnih iger še močneje povezala in okrepila. Tako je Društvo Center za pomoč mladim uspešno zaključilo staro leto in se skupaj s prostovoljci podalo novimi izzivom naproti.  

Bi tudi ti rad/a pridobila nova znanja, pridobil/a socialne veščine in stkal/a nova, trdna prijateljstva? Vabljen/a na Društvo Center za pomoč mladim, kjer bodo veseli tvojega prispevka. 

Vir in foto: Društvo Center za pomoč mladim

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47431

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino