Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jan. 2019

Iz prostovoljstva v prijateljstvo

Ekipa Društva Center za pomoč mladim se že vrsto let trudi, da prostovoljci poleg strokovnega znanja pridobijo tudi praktičnega. Pomembno je tudi, da pridobijo socialne veščine, izkazalo pa se je, da so vedno bolj aktivni tudi na drugih področjih. Društvo daje velik pomen tudi prijateljstvu in povezovanju tako med zaposlenimi, kot tudi med prostovoljci.

Skozi vsa leta so se prostovoljci močno povezali, stkali trdne vezi in ohranili prijateljstva. Prav to smo spodbudili na zadnjem srečanju s prostovoljci. Ekipa se je s pomočjo različnih timskih in družabnih iger še močneje povezala in okrepila. Tako je Društvo CPM uspešno zaključilo staro leto in se skupaj s prostovoljci podal novimi izzivom naproti.  

Bi tudi ti rad/a pridobila nova znanja, pridobil/a socialne veščine in stkal/a nova, trdna prijateljstva? Vabljen/a na Društvo Center za pomoč mladim, kjer bodo veseli tvojega prispevka. Več tukaj!

Vir in foto: Društvo center za pomoč mladim

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91328

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino