Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jun. 2019

Izkušnja, kjer ni omejitev pri ustvarjanju

Taja se je Nefiksu pridružila čisto slučajno – za projekt Kolegice je izvedela preko svoje cimre. Ideja, da ji s pomočjo Kolegic uspe priti do mentorice, uspešne poslovne ženske, ki ji pomeni navdih in od katere se je želela učiti, se ji je zdela izjemna. In prav omenjeni projekt ji je omogočil, da je z njo sodelovala in delala.

Taja pravi: »Idejna zasnova projekta mi je bila že takoj všeč, ko pa sem jo sama preizkusila v praksi, sem vedela, da je to tisto, kar povezuje mlado energijo in omogoča mladim puncam začetek gradnje karierne poti. Tisto, česar v Sloveniji manjka in to, kar družbi daje oziroma vrača. Tako sem postala sama vodja projekta in s svojo izkušnjo poskušala pomagati ostalim “kolegicam” tj. puncam, ki so se v naslednjem letu pridružile projektu. Na ta način sem spoznala Majo, mojo drago prijateljico, ki se je pridružila Kolegicam kot študentka, danes pa je izjemna samostojna podjetnica. Sodelovanje z Nefiksom bi priporočila vsem mladim, ki želijo pridobiti bogato izkušnjo, kjer ni omejitev pri ustvarjanju, kjer se lahko realizirajo projekti, ki koristijo zaposlovanju mladih in ga tudi spodbujajo. In tistim, ki želijo razširiti svojo socialno mrežo in si tako povečati krog potencialnih delodajalcev.«

Več o Tajini izkušnji v projektu Kolegice lahko prebereš tukaj, v kolikor se želiš tudi ti pridružiti Kolegicam pa se prijavi na tej povezavi

V juniju bodo Kolegice organizirale več lokalnih dogodkov po Sloveniji, več informacij najdete na spletni strani talentiran.si ali na FB strani.

Vir in foto: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45333

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino