Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Sep. 2021

Izmenjava Youth Empowered

19. avgusta se je pet mladih v okviru programa Erasmus+ s pomočjo Mladinskega centra Zagorje udeležilo šestdnevne izmenjave “YOUth emPOWERed, namenjene za radovedne mlade, ki želijo razumeti in razviti svoje sposobnosti za krepitev odpornosti, opolnomočenja in pozitivnega duševnega zdravja.

Izmenjava je potekala v Grčiji, v mestu Aigia na severu Peloponeza, kjer so skupaj z udeleženci iz Irske, Slovaške, Portugalske, Španije, Italije in Grčije izvajali mladinske aktivnosti, druženja, na delavnicah so se pogovarjali o pomembnosti duševnega zdravja, v prostem času pa so raziskovali zanimivo mestno okolico in se družili v naravi.

Več o izmenjavi si lahko preberete na povezavi.

Vir: MC Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44253

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino